Welke fotostrips worden aanbevolen door experts?

Degenen die komen met de beste aanbevelingen van mij, en degenen die het beste werken in uw situatie. Dat is in het algemeen het soort fotostrips dat wordt aanbevolen voor mensen die nog op de arbeidsmarkt zijn en bijvoorbeeld niet veel tijd meer hebben in hun leven. Maar dat is niet altijd waar, of wat u misschien geïnteresseerd bent in het kopen. Ook, wat maakt een goede foto strip en wat voor soort foto strips zijn goed voor u, afhankelijk van uw specifieke behoeften. In ieder geval is deze sterker dan Screens Voor Overkapping. Dus in het begin, zal ik beschrijven een aantal foto strips die ik bezit of aanbevelen aan anderen, en ik zal ook een aantal van mijn eigen ideeën die u kunnen helpen kopen een aantal van degenen die ik later zal beschrijven bespreken.

De eerste foto strip die ik ooit heb gemaakt was voor een Nederlandse publicatie, maar ik verkoop mijn fotostrips nu al meer dan een jaar en ik heb de volledige toestemming van de Nederlandse krant om foto's te plaatsen voor iedereen om te downloaden. Deze eerste strip is eigenlijk gewoon een foto van mijn hond en een sms met de tekst: "We gaan niet naar het hondenpark, laten we naar de bioscoop gaan." De foto strip is nog maar een deel van mijn website. Het is lang geleden dat ik een website heb gemaakt en ik heb mijn computer moeten leren gebruiken om in mijn vrije tijd te kunnen werken en mijn werk gepubliceerd te krijgen. Dit maakt het waarschijnlijk nuttiger dan Casa Tuinstoel. Ik heb het erg druk, dus ik kan niet altijd alles doen. Dus mijn website is geëvolueerd van een eenvoudige website die begon in 2006 naar een website waar ik trots op ben en daar ben ik erg blij mee, en ik heb in de loop der jaren veel hard werk op de site moeten doen. Zie overigens een ervaringsrapport G4 Led Lamp Dimbaar. In het begin heb ik niet eens denken aan een nieuwe website te maken, dus ik maakte degene die ik had, en toen nam ik een aantal foto's om me bezig te houden en later heb ik een aantal andere foto's te plaatsen. Maar ik heb nog een lange weg te gaan voordat ik ben blij met mijn website. Maar wat moet ik doen als je me vertelt dat je niet wilt een van de foto's die ik post te kopen?

Ja, het is mogelijk om mijn foto's te verkopen, maar ik heb geen idee wat er zal gebeuren.

Natuurlijk zijn er een aantal foto's die ik echt leuk vind, en sommige die erg grappig zijn, dus ik ben altijd op zoek naar nieuwe ideeën. Ik kan op de uitkijk staan, maar slechts voor een tijdje.