Welke fotostrips u aanbevelen?

Bezoek de winkel. Ze zijn klein, maar hebben goede prijzen. Als u een foto strip te kopen, laat het me weten! Daar help ik je graag mee.

Ik probeer wat foto's op deze website te verkopen. Als je foto's wilt kopen, neem dan contact met mij op! Ik zal graag alle vragen die u zou kunnen hebben over mijn foto's te beantwoorden. Ik verkoop alleen fotostrips die door de Nederlandse overheid zijn getest en goedgekeurd. En alleen degenen die u gebruiken op het internet. Als je foto's hebt die je niet wilt of nodig hebt, laat me dan een bericht achter en we zullen proberen het op te lossen. Ik zal proberen om een manier te vinden om u te voorzien van foto's die u nodig hebt en u gebruiken op elke manier die u wilt. Wees geduldig en laat je niet ontmoedigen als je niet snel een antwoord krijgt! Als u wilt kopen, zie dan de links op de zijbalk aan de bovenkant. En vergeet niet om de site te beoordelen als je er tevreden mee bent! Hoe meer hoe beter!

Schilderijen

De volgende zijn mijn schilderijen en schetsen. De meeste zijn originelen. Sommige zijn mijn eigen ontwerpen, terwijl anderen zijn gebaseerd op andere werken.

A. De eerste pagina in de galerie is een schilderij dat ik begin 2005 heb gemaakt. Het is een "Portret van een meisje met blauw haar" Ik deed voor een vriend en het onderwerp van een gedicht schreef ik enige tijd geleden. Ze is mijn beste vriendin, Anna Dreyfus.

B. De tweede pagina is een reeks foto's die ik deed om te illustreren wat het woord "Picture" betekent. Ik ben geen kunstenaar. Ik was niet eens een student architectuur toen ik begon te werken in een tekenles. Alles wat ik wist, was dat ik wilde foto's te tekenen en ik zou tekeningen maken. En toen zag ik het idee om foto's te maken van hout. Als gevolg daarvan is het uiteraard nuttiger dan Tuintafel Met Bank En Stoelen. Ik dacht :"Ik kan dit doen", want ik had geen ervaring met hout en ik dacht dat ik het kon doen met behulp van mijn verbeelding. Ik moest beginnen met tekenen, omdat ik niet wist wat ik moest doen. En toen begon ik te tekenen.

Bijvoorbeeld, de foto die ik hierboven gemaakt is een tekening van een boom uit een tekenles die ik nam toen ik 18 jaar oud. Heeft u tips over het gebruik van fotostrips? Een foto van mijn tekenles. En nu, hier ben ik, 16 jaar later.