Wat kan ik doen met fotostrips?

U fotostrips verkopen!

En zo ben ik mijn bedrijf begonnen en nu ben ik hier om je te vertellen hoe je fotostrips online verkopen. Dit onderscheidt het van artikelen zoals G4 Led Lamp Dimbaar.

Waarom afbeeldingentrips verkopen?

Foto strips zijn erg handig voor het tekenen van foto's online en mensen houden van een goedkope, snelle, eenvoudige en effectieve oplossing te krijgen. Als u ooit een schets hebt gemaakt, zult u zich waarschijnlijk de dagen herinneren dat de computer uw enige gereedschap was. Er was lange tijd geen digitaal beeldbewerkingsprogramma, dus een foto is vaak je beste vriend! U foto's maken in zowat elke toepassing, zoals Photoshop of GIMP, en dat is de reden waarom foto strips kan zo'n goed hulpmiddel voor het tekenen op papier.

Maar waarom houden mensen zo van fotostrips?

Fotostrips zijn goedkoop, eenvoudig, snel en effectief. Ze zijn verkrijgbaar in elke winkel in bijna elk land en ze kosten je niets. U foto strips online kopen en verkopen. Als u een snelle verkoop wilt maken, u het gebruiken als een soort teaser. Maar zo hoeft het niet te zijn. Als u een illustrator bent, u uw beeldstroken op een goede manier gebruiken. Zelfs Kpn Experia Box V9 kan een proefrun zijn. En als u een webdesigner bent, u een eenvoudige online winkel maken. Een snelle manier om geld te verdienen door de verkoop van foto's. Op dezelfde manier kan fotobalk een testrun zijn.

Hier is een voorbeeld. Het is erg populair in mijn land. Ik heb een mooie pagina waar je foto's kopen (niet de goedkoopste foto's die in de Nederlandse taal zijn). De reden is dat een goed beeld veel exemplaren kan verkopen (omdat het erg populair is) en de prijs hangt sterk af van de kwaliteit. Ik ben een illustrator en ik heb dat probleem niet. Dus als je de foto's wilt verkopen, moet je zoiets gebruiken. Je geen foto's van je kind, je vriendin, je vriend, je echtgenoot of dergelijke hier en vragen om geld, omdat de kwaliteit niet hoog genoeg zal zijn. Als je echt geluk hebt kun je in staat zijn om een foto die verkoopt in de beste kwaliteit te gebruiken.

Alle foto's van de Nederlandse versie van het web vind je hier.