Wat kan breken op foto strips?

Alles, en dan helemaal niets. Ik denk dat de reden is omdat foto strips zijn eenvoudig te begrijpen en te gebruiken. We beginnen met de meest elementaire fotostrip. Picture Strip 101: Simple Image Processing Er zijn vele soorten beeldverwerking die kunnen worden gedaan op fotostrips. U de basistechnieken gebruiken voor het verwerken van afbeeldingen op fotostrips om bijvoorbeeld afbeeldingen als deze te produceren. Ik zal proberen om je alleen de meest voorkomende te laten zien. A. Kleurmanipulatie van afbeeldingentrips U een afbeelding converteren naar een afbeelding met de kleurenafbeeldingsprocessor. Om dit te doen, moeten we een aantal voorbereidende stappen in de afbeelding strip kleurverwerking te doen: Maak een achtergrond afbeelding. Kies de afbeelding die u wilt gebruiken voor achtergrond. Ga naar Afbeelding > Afbeelding selecteren en klik op het vierkantje, met uw kleurkeuze. In het volgende dialoogvenster moet u de grootte van de achtergrondafbeelding opgeven. In ons voorbeeld zal dit 8x8 pixels zijn, wat de hoogte is van onze fotostrip. Als gevolg hiervan kan het, in tegenstelling tot Bijzettafel Op Wielen, merkbaar effectiever zijn. We zullen deze afbeelding gebruiken om het achtergrondgebied te vullen. Maak een selectie rond de afbeelding en gebruik het gereedschap Rechthoek (M) om het gebied te selecteren. Zie ook de vergelijking Sylvania Led Lamp. De tekst die u gebruikt om tekst in uw strip te schrijven, bevindt zich in het midden van de afbeelding. Dubbelklik op de tekst om erin te beginnen te schrijven. Klik nogmaals om te stoppen met schrijven. Ga nu terug naar het menu Afbeelding (Control-A) en selecteer Converteren naar pad om het gebied te vullen met een pad.

Voor het uiteindelijke beeld maken we ons eigen beeld. Het zal worden gebruikt voor onze tekst. Ga terug naar het menu Pad en kies Afbeelding → Openen als afbeelding. Hierdoor wordt een nieuw bestand in de huidige map gemaakt en wordt er een nieuwe map in gemaakt. We maken een map met de naam tekst, en in deze map zullen we onze tekst plaatsen. We noemen de nieuwe map dan een tekstafbeelding en die naam noemen we ook als de naam die we in het menu Afbeelding hebben gebruikt (d.w.z. tekstafbeelding). We slaan dit bestand op en sluiten het menu Opslaan. Kijk daarnaast naar een Scheidingswand Balkon vergelijking. De nieuwe map is klaar, maar we moeten het uitvoerbaar (of niet uitvoerbaar) maken voordat we het daadwerkelijk kunnen gebruiken.

Als je kijkt naar het bestand dat we zullen maken in het pad dat we hierboven hebben gegeven, zullen we zien dat we slechts twee variabelen instellen, maar deze variabelen zijn niet zo belangrijk. De belangrijkste variabele is het pad naar het afbeeldingsbestand en de tweede is de naam van de afbeelding. U alle andere variabelen laten zoals ze zijn. Als we bijvoorbeeld een map met de naam tekst in de hoofdmap van onze schijfafbeelding hebben, is het pad voor de afbeelding: ~/afbeeldingen/tekst/ Vervolgens maken we in deze map ons bestand: ~/pictures/text/image.png We kunnen de tekst aan ons bestand toevoegen met de opdracht: ./image.png -c./text/image.png De -c-schakelaar geeft aan dat de afbeelding moet worden gekleurd. Dit is slechts een voorbeeld van hoe een echt beeld eruit kan zien, maar we hebben ook een groot aantal andere mogelijke afbeeldingen die kunnen worden gemaakt om eruit te zien als tekst. U bijvoorbeeld de afbeeldingen kleuren:./image.png -d./text/image.png./image.png -d./text/image.