Wat is het beste van alle fotostrips?

"Welke is de beste?" Ik ben niet zo zeker, want ik kan niet geven de beste aan iedereen, ik zeg alleen dat ik liever een dan de andere, als ik moet kiezen.

Ik las onlangs een groot artikel over een foto strip gemaakt voor het boek: "Wat weet je over goed zijn in het leven? Ik zal je leren over alles wat je niet wist". Dat soort boek was erg nuttig voor mij, want ik gebruikte om foto strips te kopen in de boekwinkels en moeten mijn ouders vragen hoe ze te maken. Het boek was ook nuttig omdat het liet me veel foto's die ik nooit zou hebben gedacht werden gemaakt voor dat boek, maar het was nog steeds goed voor mij om te weten dat mensen ze gemaakt voor dit boek. Als voorbeeld, een foto toont de Nederlandse versie van een film van een dame op de straten van een stad. Ze ziet er heel gewoon, maar is eigenlijk een foto uit een film met een echte Nederlandse dame. Ik herinner me het lezen van het boek, en dacht: Oh, dat is een foto die ik heb gezien in een film. Hoe kan ik dat zelf maken? Ik nam de foto op mijn mobiele telefoon en uploadde het op het web. In minder dan een half uur, de foto verscheen op elke foto strip in het boek. Daarna bezocht ik elke dag de webpagina van de fotostrip en had ik meer dan 20.000 pagina's over dit onderwerp gemaakt. Ik herinner me niet een tijd dat ik niet wilde een foto strip te kopen, maar in de afgelopen jaren realiseerde ik me dat ik een betere kans om een verkoper te zijn. Dit onderscheidt dit artikel van producten zoals Overkapping Zweeds Rabat. Nu werk ik als professioneel fotograaf voor verschillende publicaties met foto's. Zelfs Gamma Tuinstoel kan een poging zijn. Ik verkoop mijn foto's op een uur of een dagelijkse basis. De manier waarop ik mijn foto's verkoop is meer een handel dan een eenvoudige verkoop. Ik verkoop mijn foto's niet voor een snelle winst, maar ik probeer het te doen op een manier die me in staat stelt om te werken met mijn foto's een beetje meer en om hen meer waardigheid. Ik ben ook te vinden op mijn persoonlijke website en ik heb een image-blog. De reden waarom ik wil mijn foto's te delen op het internet is dat ik wil dat mensen in staat zijn om te leren van mij en de dingen die ik graag over fotografie. Ik denk dat ik ook een enorme bijdrage heb geleverd in de manier waarop ik geld verdien met de foto's die ik maak. Wat kan breken op foto strips?

Denkt u dat uw gebruik van de foto-blogging industrie u uw standpunten en uw foto's te delen op een open basis? Ja, ik denk dat ik op deze manier een grote bijdrage heb geleverd. De belangrijkste reden om dit te doen is dat wanneer ik mijn beelden beschikbaar voor anderen, krijg ik betaald voor het gebruik van mijn beelden. Als gevolg daarvan is het waarschijnlijk logischer dan fotobalk vergelijk. Ik vind het ook interessant om foto's te kunnen plaatsen op veel verschillende sites, zowel op mijn eigen website als op de andere sites die ik gebruik. Wat denk je dat de redenen voor het hoge aantal reacties op de blog zijn, en waarom denk je dat mensen reageren op uw foto's met dergelijke opmerkingen? Ik weet het niet. Ik denk dat mensen net als het zien van mij en mijn foto's. De opmerkingen die ik ontvang zijn meestal in reactie op foto's van andere mensen, of andere bloggers die ik volg.