Heeft u tips over het gebruik van fotostrips?

Probeer het en zie.

Ik ben erg blij met de resultaten die we krijgen van de foto strips. We werken aan een grotere versie van de fotostrips, maar we kunnen het nog niet verkopen. Maar we zijn blij om mensen te helpen leren over het onderwerp dat we hebben gekozen. Ik begon deze blog te maken voor mezelf en anderen met een interesse in fotografie. Het begon in 2012 als een experiment om te zien hoe ver we onze vaardigheden konden duwen, vooral met behulp van een computer. Een lange tijd geleden, hadden we geen internet. En zelfs als we internet hadden hebben we niet gebruiken dat veel. Dus begonnen we te experimenteren. Maar, hoewel het internet is geweldig, ik voelde dat er iets ontbrak: het was echt moeilijk om tutorials, boeken en ga zo maar door te vinden. Dus besloot ik er een te maken. Als gevolg daarvan is het zeker logischer dan Oosterse Tafellamp Zilver. Na het lezen van een flink aantal van hen en proberen om ze uit te voeren in mijn eigen werk realiseerde ik me dat ik niet kon mijn eigen tutorial te maken voor elke foto. Dus creƫerde ik er een voor iedereen die ik van plan was te maken en ik stelde ze beschikbaar voor het publiek. De eerste publiceerde ik in 2011 en het is de allereerste tutorial van dit type, met meer dan 150 foto's. Bekijk het rapport Hangstoel Bevestigingsset experience report. Na deze tutorial heb ik ook een andere vrijgegeven, met slechts 50 foto's. Dit is echt geweldig, als je het vergelijkt met Tafellamp Nagelstyliste. Vandaag gaan we u presenteren met een bijgewerkte versie met een paar nieuwe foto's om het meer als de vorige.

Het idee van deze tutorial was om het zo gemakkelijk mogelijk te maken om deze foto strips te gebruiken en ook om een goede tutorial over hoe je het opzetten van uw eigen website en maak een pagina voor elke foto strip. Ik had niet genoeg tijd om dit te doen, dus heb ik besloten om de tutorial hier te publiceren. U de fotostrips met de bijbehorende instructies hier downloaden. Dus het is waarschijnlijk nuttiger dan fotobalk. Deze zelfstudie is beschikbaar als PDF-bestand, dat u vervolgens gemakkelijk naar wens afdrukken.