Dat is hoe ik test

We volgen deze criteria tot een t, en dit omvat ervoor te zorgen dat de informatie die we publiceren weerspiegelt en ondersteunt de conclusies die worden bereikt in onze peer-reviewed artikelen. We gebruiken alle meest actuele informatie die we kunnen vinden om informatie te verstrekken en artikelen te beoordelen die door andere onderzoekers en journalisten kunnen worden gebruikt en die relevant zijn voor het publiek. Onze site wordt onderhouden door onze eigen promovendi, en het is een van de weinige academische blogs in de wereld die een officiële staf heeft. We werken hard om alleen origineel onderzoek te publiceren, en we doen het met zorg. We zijn ook toegewijd om open te staan voor iedereen die geïnteresseerd is in het onderwerp. We proberen niet te profiteren van de inhoud, en we geloven dat een goede wetenschapper dat toch niet doet, maar we vragen wel om een klein deel van de inkomsten om ons eigen onderzoek te ondersteunen, en om de permanente educatie van anderen te ondersteunen die onze blog en ons onderzoek interessant kunnen vinden.

U nog steeds om onze hulp vragen, maar we zullen niet met u delen. Deze blog gaat over de foto strip business en niet over het beeld of hoe een foto strip is gemaakt.

De volgende informatie komt uit onze FAQ.

In de afgelopen jaren hebben we stappen gezet in de richting van meer transparantie en eerlijkheid in ons proces. Ons belangrijkste doel is om informatie te verstrekken die gelijk is aan transparantie, maar we willen niet te veel weggeven. We houden u echter op de hoogte. Dit jaar stellen we bijvoorbeeld een webinar samen over hoe het beeldstripproces werkt. We hebben geprobeerd om deze FAQ zo duidelijk en beknopt mogelijk te maken, maar het is niet perfect. U ons ook vragen stellen. In de tussentijd is hier de Q&A met onze webontwikkelaars, in willekeurige volgorde. V. Waar gaan mijn gegevens naartoe? A. De gegevens die op uw apparaat worden opgeslagen, worden versleuteld (we slaan uw wachtwoord op in uw wachtwoordmanager, niet in het wachtwoord van uw apparaat) en zijn veilig voor nieuwsgierige ogen. Op onze wikipagina u zien hoe dit werkt. V.

Het beste resultaat, met een grote marge, is het meest goedkope product. Hetzelfde geldt voor de duurste producten. Als u wilt weten welke het goedkoopst is en welke het beste is, u gewoon niet fout gaan met onze lijst. Het enige wat u hoeft te doen is klik op de badge aan de onderkant van elk product dat u wilt en het zal u vertellen welke van de producten was de goedkoopste. We zijn er trots op dat we al onze lezers elke keer een geweldige deal geven.

Er zijn slechts drie regels aan ons winkelproces: Ten eerste moet elk product een afbeelding hebben. Ten tweede accepteren we alleen producten die door ons zijn gecontroleerd en goedgekeurd. Ten derde accepteren we alleen bestellingen van minimaal 1.000 euro. Dit betekent dat elk product dat we kunnen verkopen, wij zullen verkopen! Ons motto is: "The best is yet to come". Wat dit voor u betekent is dat wij nooit aan u goedkope producten zullen verkopen die u niet nodig hebt. Ongeacht de grootte, bieden wij alleen producten die u absoluut liefde!

Waarom moet een fotostrip door ons worden goedgekeurd?

Het is zeer gemakkelijk om een belangrijk beeld op een beeldstrook te missen.

Dankzij ons testlaboratorium kunnen we nu de volgende producten produceren:

B-Max™, 's werelds allereerste waterdichte canvas strip voor cameragebruik. Onze B-Max™ waterdichte canvas strips zijn gemaakt met hoogwaardige waterdichte afdichtingsmaterialen voor gebruik met een breed scala aan fotografische toepassingen.

Onze B-Max™ strips zijn opgebouwd uit een hoge sterkte waterdicht polyester weefsel met een speciale lage wrijving coating. Onze B-Max™ is gemaakt met behulp van een van de meest efficiënte bevochtigingstechnieken beschikbaar. Met onze B-Max™ strip u uw camera droog houden tijdens de belichting, zelfs tijdens regen. Onze B-Max™ strips zijn ontworpen om een hoge mate van bescherming tegen vocht te bieden, naast het bieden van een langdurige oppervlakteafwerking.

Deze waterdichte afdichtingseigenschappen van onze B-Max™ waterdichte canvas strips zorgen ervoor dat uw camera en lens nooit worden aangetast, omdat de natte gebieden zorgvuldig zijn behandeld om vocht te voorkomen. We hebben gedaan testen met een scala aan camera's en lenzen en de resultaten zijn verbazingwekkend, met zelfs onze meest populaire modellen met minder effect dan sommige van de nieuwere duurdere DSLR lenzen.

We zijn blij om feedback te ontvangen, dus aarzel niet om uw gedachten en ideeën achter te laten in onze reacties.

We willen weten wat je denkt, dus voel je vrij om je mening, opmerkingen of vragen over fotostrips te delen op onze facebook pagina. Ik wil graag foto's te trekken, en ik ben erg benieuwd naar de beste manier om foto's te gebruiken op het web weten. Dus vroeg ik een paar vrienden om me te helpen met een aantal foto's om mijn post te illustreren: 1. Een artikel geschreven door een lezer, getiteld "Waarom het niet het einde van de wereld als de gebruiker een probleem heeft", die een geweldig antwoord en meer foto's heeft. 2. "How we design web content for a new generation of users" door Martin Deutscher, een voormalig medewerker van Google en een van de makers van het "Chromium"-project. (Het artikel is beschikbaar op zijn blog.) 3. Een bericht van de auteur van een boek dat foto's gebruikt, genaamd "How I Use Pictures to Teach Computers", die nu beschikbaar is in boekhandels, bibliotheken en online.