About me

Mijn vader zei altijd tegen me: "Kijk niet naar foto's van baby's! Als ze zo lelijk zijn, waarom zoek je dan niet iets mooiers om naar te kijken?" (Dit is wat mijn moeder gebruikt om te zeggen toen ik haar vroeg over het advies van mijn vader). Ik heb altijd van de foto's van baby's gehouden, omdat ik denk dat ze de mooie menselijkheid van mensen laten zien, met het beste van de menselijke persoonlijkheid, en de meest unieke persoonlijkheid die ik ooit op foto's heb gezien. In deze post zal ik u foto's van mijn zusje, Emma.

Emma

Ik ben geboren op 21 oktober 1998 in Breda. Het was een zeer moeilijke periode voor mij. Ik heb nogal wat moeite met slapen voor een vrij lange tijd. Ik heb een paar dagen na mijn geboorte helemaal niet geslapen. Ik huilde veel en ik voelde me erg ellendig. Thuis huilde ik altijd mijn ogen uit.

Carrière

Toen ik klaar was met school wilde ik striptekenaar worden en in 2011 vond ik mijn weg naar een school waar ik dat 3 maanden kon doen, in 2013 ben ik afgestudeerd met een graad in grafisch ontwerp. Als ik aan mijn portfolio werk, begin ik te tekenen en doe ik er meestal zo'n 30 uur per week in.

En het is nu dat ik de eerste strip in mijn "Permanente blog" serie kan presenteren. De strip is getiteld "Futrelekker" (om te spelen of te zijn). Toen ik de strip tekende was het met het doel om te laten zien hoe belangrijk de toekomst zal zijn en hoe de toekomst van technologie en de toekomst van het leven kan zijn. Vandaag de dag zal de wereld worden veranderd en niet door toekomstige technologieën, maar door mensen. We weten bijvoorbeeld niet wat we het jaar 2035 gaan doen. Maar op een dag in de nabije toekomst zal de technologie worden gebruikt om de levensduur van de mens te verhogen met ongeveer 50%.

In 2019 werd ik geïnterviewd door Nederlandse media over mijn werk als freelance illustrator. Ik denk dat het een goede kans om een update te geven. Voor dit bericht zal ik alleen richten op mijn illustraties werk. Ik ben momenteel grafisch ontwerper in Brussel. Ik teken al sinds mijn vroege jeugd, met mijn oudere broer en jongere zus. Ik heb altijd van fotografie gehouden en toen ik naar Brussel verhuisde deed ik wat velen doen – ik heb een camera.

Ik raakte geïnteresseerd in grafisch ontwerp omdat ik freelance ontwerper wilde worden, en ik hou ook echt van tekenen. Ik besloot om na het eerste jaar van de universiteit illustratie als carrièrepad op me te nemen. De reden dat ik in illustratie was omdat ik zag veel jonge kunstenaars werken op websites die echt geen idee wat ze deden en ik voelde me alsof ik kon meer leren dan wat ik had gelezen.

Mijn Ebook, die heet "Picture Stripes: The Ultimate Guide to Digital Portraits" is verkrijgbaar bij mijn Amazon Store. U meer te weten komen over mij en de website op mijn MySpace pagina.

Het boek werd oorspronkelijk gepubliceerd in 2001, maar ik kon het niet meer vinden in online bibliotheek tot de laatste paar jaar. In 2011 publiceerde ik een e-book over mijn ervaring met het maken van dit boek. Nu ben ik het starten van een nieuwe serie genaamd "Picture Stripes" op de blog over digitale foto's, en het moet het beste e-book over fotografie. Het eerste e-book over deze serie zal beschikbaar zijn in mijn Amazon winkel eind augustus. Het e-book bevat veel informatie over de geschiedenis en technische details van fotostrips en is in het Nederlands geschreven. Het eerste hoofdstuk gaat over de eerste digitale camera, de Kodak SL-1, ontwikkeld door Kodak en de introductie ervan in 1960. Daarna is hoofdstuk over Kodak SL-1 geschreven, waarin wordt uitgelegd over de eerste beeldcamera, de Canon SL-1, die in 19